Început an școlar 2020

Publicat de Liceul Teoretic Murfatlar pe

Anunțăm cu emoție deschiderea anului școlar 2020-2021 începând cu 14.09.2020 , și vă invităm să fiți alături de noi în fața acestei provocări, ce ne solicită pe fiecare în parte, de la mic la mare.

Vă înțelegem îngrijorarea firească și vă întâmpinăm cu seriozitate și implicare maximă, pas cu pas, în această călătorie la care ne provoacă timpurile pe care le trăim, de aceea dorim să vă prezentăm ceea ce am făcut noi pentru începerea cursurilor în condiții de siguranță pentru elevi și profesori , totul fost un proces care a necesită multă muncă și multe investiții.

1. Clasele pregătitoare își vor desfășura activitatea  în săli de clasă renovate,  echipate cu mobilier nou, table magnetice , parchet și jaluzele noi.

2. Clasa  a I-a A a primit mobilier nou – mobilier achiziționat pe Proiectul Rose.

3. Clasele de liceu  își vor desfășura activitatea școlară  în următoarele condiții   : mobilierul a fost recondiționat, toată partea de lemnărie a fost schimbată cu lemnărie nouă, parchetul existent din 1979 a fost înlocuit cu parchet laminat de trafic intens nou, au fost igienizate prin văruirea și vopsirea pereților, fiecare clasă de liceu beneficiind de laptopuri și camera web și conexiune la internet pentru buna organizare a orelor online.

4. Clasele de la parter care își desfășoară activitatea pe aripă au beneficiat de igienizare prin zugrăvire și înlocuirea parchetului ,de trafic intens, deoarece sub vechiul parchet exista mucegai.

5. La etajul I și II – au fost schimbate panourile electrice care aveau o vechime de 41 de ani – cu siguranțe vechi , cu panouri moderne pentru siguranța elevilor în spațiul școlar.

6. La etajul I și II toate clasele au fost racordate la rețeaua de internet urmând să fie racordate și calsele de la parter.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *